Onze ouderraad, bestaat uit een aantal enthousiaste ouders die kinderen op de John F. Kennedyschool hebben zitten en die het leuk vinden om activiteiten te organiseren samen met het team.

U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een Sinterklaasfeest, of een Kerstdiner, een carnavalsochtend, maar ook een schoolreisje of een eindfeest.

Zij dragen ook bij in de kosten van bijvoorbeeld een schoolreisje en het kamp van groep 8.

Maar dit kost natuurlijk een hoop geld, daarom zorgt de ouderraad er ook voor dat voor zulke evenementen geld in het laatje komt.

Zij innen de activiteitenbijdrage (dit is een geldbedrag, dat betaald wordt per kind om activiteiten te kunnen betalen).

Ook verzorgen zij het ophalen van het oud papier, dit wordt 2 keer per maand opgehaald door Van Munster, zij zorgen voor vaders die op donderdagavond achter de oud papier wagen willen lopen.

Elke maand wordt er vergaderd over de afgelopen en komende activiteiten, hierbij is ook de locatieleider aanwezig.

De Ouderraad is een belangrijk onderdeel samen met het team en de Medezeggenschapsraad in onze school.

Met vriendelijke groet,

De ouderraad.

Ouderraad 2017-2018

Nancy Overdevest