Aanmelden

Een school uitzoeken voor uw zoon of dochter is een spannende keuze. Hij of zij zal immers een lange periode doorbrengen op deze school. Het is daarom verstandig om u goed te laten informeren. Wij vinden het belangrijk dat u bewust voor onze school kiest en dat u hier dus ook voor 100% achter staat. Dit kan volgens ons niet, zonder kennis te hebben gemaakt met de school. Voordat u uw zoon of dochter aanmeldt, nodigen wij u daarom graag uit voor een kennismakingsgesprek. De locatieleider zal u meer vertellen over de school en u de sfeer laten proeven. Maak een afspraak met Marion van Rooij via de mail (marionvanrooij@skbo.nl) of telefonisch 0412-691650.

Gaat uw zoon of dochter al naar school, maar wilt u wisselen van school door bijvoorbeeld een verhuizing? Dan gelden er andere procedures. Bijvoorbeeld of de directie van de huidige school op de hoogte is van de schoolwissel? Wij willen graag met u in gesprek en vragen u ook een afspraak te maken met de locatieleider Marion van Rooij.

Graag tot ziens!

 

Hieronder kunt u het aannamebeleid van ons school downloaden/bekijken.

 

Aannamebeleid

Hier kunt u ook alvast het inschrijfformulier downloaden. Als u het formulier heeft uitgeprint, ingevuld en ondertekend, kunt u het bij ons op school inleveren*.
U kunt het natuurlijk ook opsturen naar*:
Basisschool John F. Kennedy
Postbus 359
5340 AJ OSS
of mailen naar:
marionvanrooij@skbo.nl

Aanmeldformulier

* Er zal altijd eerst een gesprek plaatsvinden, voordat het aanmeldformulier in behandeling wordt genomen.