Home

Welkom op Basisschool
de John F. Kennedy!

Een kleine veilige school waar iedereen elkaar kent en waar leren centraal staat!

We zijn één van de zesentwintig scholen van SAAM!
In de wijk Ussen staat ons mooie gebouw aan de Vlasakkers 1. We vinden het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn. Kinderen moeten zich veilig voelen op school, de basis voor het kunnen leren. We geven onderwijs op maat, met veel aandacht voor de basisvakken. In de ochtend worden deze basisvakken aangeboden in kleine homogene groepen. In de middag werken we aan de overige vakken, door middel van een uitdagend thema. Dit doen we met het programma IPC (International Primary Curriculum) waarmee we sinds schooljaar 2015-2016 werken. Samen met de oudervereniging en andere ouders/verzorgers, worden er veel activiteiten georganiseerd. De combinatie van het leraargestuurd onderwijs bij de basisvakken en het onderzoekend leren bij de overige vakken, maakt onze school uniek!

We hebben op school een continurooster. Op maandag, dinsdag en donderdag blijven de kinderen over op school en zijn ze om 14.30 uur uit. Op woensdag en vrijdag zijn alle kinderen om 12.30 uur uit.

We zijn een school waar we trots zijn op elkaar. Samen zijn wij de Kennedy!

U bent van harte welkom om onze school te bezoeken. Loop binnen of maak een afspraak met de directeur Marion van Rooij (0412 691650)  
Helaas is het op dit moment door de corona-maatregelen niet mogelijk zomaar binnen te lopen. Neem contact op met Marion van Rooij en dan bespreken we de mogelijkheden.

Team BS John F. Kennedy  heet u van harte welkom op onze school! 

 

 

Eerste IPC-school in Oss

Heeft u ons ook in de krant gezien? We zijn de eerste IPC-school in Oss. En daar zijn we trots op.
Brabants Dagblad   regio oss  IPC-logo

 

 

 

 

 

Promotiefilmpje JFK

 

 

 

Volg ons op Twitter