Onze oudervereniging, bestaat uit een aantal enthousiaste ouders die kinderen op de John F. Kennedyschool hebben zitten en die het leuk vinden om activiteiten te organiseren samen met het team.

U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een Sinterklaasfeest, een Kerstdiner, een carnavalsochtend, maar ook een schoolreisje of een eindfeest.

Sinds schooljaar 2020-2021 betaalt SAAM de ouderbijdrage voor alle ouders binnen SAAM. Van deze ouderbijdrage kunnen de extra activiteiten betaald worden.

Om extra inkomsten te hebben, haalt de oudervereniging ook oud papier op. Dit wordt 1 keer per maand opgehaald door Van Munster. De OV zorgt voor ouders/verzorgers die op donderdagavond achter de oud papier wagen willen lopen. Grote dank hiervoor!

De Oudervereniging is een belangrijk onderdeel samen met het team en de Medezeggenschapsraad in onze school.

Met vriendelijke groet,

De oudervereniging.