Aanmelden

Een school uitzoeken voor uw kind is een spannende keuze. Uw kind zal immers een lange periode doorbrengen op deze school. Het is daarom verstandig om u goed te laten informeren. Wij vinden het belangrijk dat u bewust voor onze school kiest en dat u hier dus ook voor 100% achter staat. Dit kan volgens ons niet, zonder kennis te hebben gemaakt met de school. Voordat u uw kind aanmeldt, nodigen wij u daarom graag uit voor een kennismakingsgesprek. De directeur zal u meer vertellen over de school en u de sfeer laten proeven. Maak een afspraak met Marion van Rooij via de mail (marionvanrooij@saamscholen.nl) of telefonisch 0412-691650.

Gaat uw kind al naar school, maar wilt u wisselen van school door bijvoorbeeld een verhuizing? Dan gelden er andere procedures. Bijvoorbeeld of de directie van de huidige school op de hoogte is van de schoolwissel? Wij willen graag met u in gesprek en vragen u ook een afspraak te maken met de directeur Marion van Rooij.

Graag tot ziens!

 

Hieronder kunt u het aannamebeleid van onze school downloaden/bekijken.

 

Aannamebeleid

Hier kunt u ook alvast het inschrijfformulier downloaden. Als u het formulier heeft uitgeprint, ingevuld en ondertekend, kunt u het bij ons op school inleveren*.
U kunt het natuurlijk ook opsturen naar*:
Basisschool John F. Kennedy
Postbus 359
5340 AJ OSS
of mailen naar:
marionvanrooij@saamscholen.nl

Aanmeldformulier

* Er zal altijd eerst een gesprek plaatsvinden, voordat het aanmeldformulier in behandeling wordt genomen.